Reviews


4 stars after 14 reviews
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er was iets te veel sambal 6/27/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wat wij vreemd vinden is dat je kan aangeven hoe de je kipburger wilt. Rare of medium is best apart. Verder heerlijke burgers! 6/2/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam 45 minuten later dan verwacht. Had gebeld en het was druk, dus ik rekende er al op, maar ook na belofte via telefoon nog steeds 45 minuten later. Eten was daarentegen wel lekker en gelukkig nog warm. 5/28/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het wordt steeds slechter, de service ook. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Hoi Lis, vervelend om te horen dat de bestelling niet goed aan is gekomen. Zou jij misschien via de mail : bobsdiner033@gmail.com aan kunnen geven wat er niet goed is verlopen. Misschien dat ik dan nog iets voor je kan betekenen?
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker en optijd ! 5/22/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Broodje verbrand Friet slap Bezorging 45 minuten te laat 5/18/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestellen was duidelijk en makkelijk. Helaas was de patat slap en koud en de Turkse pizza ook en te kort in de oven geweest! Ook zat hier alleen maar sla op! Geen tomaat ui etc. Jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestell8ng was niet compleet en duurde dit keer erg lang. Maar d3 burgers waren heerlijk zoals altijd!! 4/18/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
het eten zou binnen 45 minuten komen en kwam uiteindelijk 2,5 uur later... het eten was prima maar niet bijzonder 2/27/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super!! Die burgers... echt..genieten!!!🍔😜 2/1/2020
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Per ongeluk thuis nr 23 ipv 24 ingevuld en de bezorger heeft netjes gebeld nadat bleek dat thuisnummer niet klopte. Bestelling uiteindelijk op tijd netjes ontvangen. Was heel lekker en we gaan zeker weer bij Bob bestellen! 10/5/2019
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat veen werk en gedoe om je voor de eerste keer aan bte melden 7/13/2019
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer weinig patat. Was wel heel erg lekker. 5/8/2019
Bob's Diner Mozartweg 75A 033 202 4091
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2019
Bob's Diner 4 stars after 14 reviews
Bob's Diner